FACILITEITEN

Genieten, uitrusten, opladen. Voor iedereen kan dit iets anders betekenen. Bij Nationalpark Chalets houden we alle opties open. Zo beschikt iedere chalet over een eigen sauna en open haard waar het na een dag intensief bezig zijn goed toeven is.

 

Geen zin om te koken? Probeert u één van de restaurants die onze omgeving rijk is. Als u liever in uw eigen chalet blijft maar u heeft geen zin of tijd om boodschappen te doen, geef uw lijstje door aan de receptie en wij zorgen ervoor dat uw boodschappen bij aankomst in uw keuken staan.

 

Nationalpark Chalets biedt in de zomermaanden gratis de Sommercard aan. Met deze kaart geniet u van vele kortingen op o.a. musea, openbaar vervoer, zwembaden, fietsverhuur en diverse attracties. Deze “all-in” kaart is voor veel vakantiegangers een belangrijke reden een vakantie in deze regio te boeken. Voor meer info klikt u hier.

In de Lounge vindt u diverse ruimtes. Naast de receptie, restaurant, terras, fitness en skishop vindt u hier ook de RossbergLoft. Deze multifunctionele ruimte is voor verschillende doeleinden geschikt. U kunt hierbij denken aan Yoga, recepties maar ook vergaderingen en seminars. De RossbergLoft heeft een eigen terras en een adembenemend uitzicht. Daarnaast beschikt de ruimte over Wifi, AV-middelen, een prima geluidsinstallatie en een eigen ingang voor een uitstekende bereikbaarheid. Uiteraard kunt u gebruik maken van de ruime parkeergelegenheid.

 

U heeft in ons chaletdorp de mogelijkheid om te trouwen! Nationalpark Chalets beschikt over een eigen kapel, receptie-ruimte, restaurant en uiteraard slaapgelegenheid. Zo kunt u, met op de achtergrond een van de hoogste bergen van Oostenrijk, uw liefde bij ons bezegelen, erg bijzonder! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nationalpark Chalets

Vogelsang 304, A-5741

Neukirchen am Grossvenediger

rezeption@nationalpark-chalets.com

+43 6565 21921

HOME

CHALETDORP

ONZE CHALETS

FACILITEITEN

OMGEVING

ACTIVITEITEN

CHALET BOEKEN